Ezért szeretjük a Samsonite bőröndöket

Ezért szeretjük a Samsonite bőröndöketAz utazások, nyaralások egyik legfontosabb eleme a megfelelő bőrönd kiválasztása. Ma már számtalan különböző gyártó még több termékei között válogathatunk, de a Samsonite bőröndök kiemelkednek a sorból. Az évek során a gyártó eljutott arra a szintre, hogy a ma már a cég a bőröndgyártás egyik vezető vállalata az egész világon.

Ezt a népszerűséget elsősorban a strapabíró bőröndöknek köszönheti a Samsonite, ugyanis a gyártó neve összeforrt ma már azzal, hogy hosszú éveken át használhatók a termékeik. A strapabíróságot több tényezőnek is köszönhetik. A legfontosabb, hogy a cég csak olyan termékeket ad ki a kezei közül, melyek megfelelnek a magas minőségi elvárásoknak és a használhatósági követelményeknek is. Minden bőröndjük kiváló minőségű alapanyagokból készül, és a tervezés és készítés során ügyelnek arra is, hogy a lehető legrobusztusabb legyen a kialakítás. Ez általában megerősített sarkakat, minőségi cipzárokat és vastag, jól rögzített fogantyúkat jelent. Ha mégis probléma lenne a bőrönddel, akkor sem kell kétségbe esni, rendszerint ugyanis a gyártó 5 éves garanciát vállal a termékeire.

A minőség mellett a változatos, divatos megjelenés is növeli a Samsonite bőröndök népszerűségét. Nem kell tehát a jól mutató bőröndökről lemondani csak azért, mert a minőségre is nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni.