Milyen a jó erotikus segédeszköz?

Milyen a jó erotikus segédeszköz?Ma már, köszönhetően a rendívül széles választéknak és az internetnek, mindenki megtalálhatja az az erotikus segédeszközt, amely számára a legjobban megfelel. De milyen is a jó erotikus segédeszköz?

Nagyon fontos, hogy olyan segédeszközt válasszunk, amely megfelel a minőségi szempontoknak. Nem érdemes a legolcsóbbat keresni, ha csak a probléma lesz vele, sőt, vannak olyan segédeszközök, melyek használata esetén problémák is jelentkezhetnek, ha nem elég jó a minőségük.

Ettől eltekintve nem igazán van olyan, hogy jó vagy nem jó, inkább arra kell ügyelni, ha az igényeknek megfeleljen a választott segédeszköz. Valószínűleg nem kell megemlíteni, de általában nagy különbségek vannak a férfiaknak és a nőknek ajánlott segédeszközök között, mert mások az igények is.

Egyénenként sem ugyanarra van mindenkinek szüksége. Vannak kimondottan páros kiegészítők, de pl. a egyedülálló férfiak körében rendkívül népszerűek a műpinák, művaginák, amik inkább egyedi szórakozásra készülnek. Ahogy a legtöbb segédeszköz, a művaginák is készülnek élethű kivitelben is, de a teljesen nonfiguratív megoldások is nagyon népszerűek.

Páros segédeszközök esetén akkor lesz jó egy segédeszköz, ha mindkét fél beleegyezik a használatába, ha mindkettejüknek megfelel.

Ha többször használatos segédeszközről van szó, akkor ügyelni kell a megfelelő tisztításra és a tisztán tartásra. Általában minden segédeszközhöz tartozik egy tisztítási és használati útmutató is, ezeket mindenképpen követni kell, be kell tartani.