Érintésmentes lézeres szemműtét: egy életre megszabadulhat a szemüvegétől

Érintésmentes lézeres szemműtét: egy életre megszabadulhat a szemüvegétől

Akar olyat és úgy látni, amire eddig nem is mert gondolni? Szemüvege vagy kontaktlencséje van, és elege lett abból, hogy mennyi macerával jár? Pedig van megoldás.

Június van, már javában zajlik a számolgatás, ki, mikor, hogyan menjen szabadságra. Miközben szervezünk, tervezünk, sokan nem is gondolnak arra, hogy egy okos döntéssel kényelmesebbé tehető a pihenés, s az idei nyáron olyan látványban lehet része az embernek, mint még talán sosem. Pedig ez nem túlzás, létezik okos megoldás!

Pancsolás a vízben, úszás, vagy akár búvárkodás a tengerben – csábítóan hangzik, de sajnos sokan nem tehetik meg, hogy csak úgy, gondtalanul csobbanjanak a habokban. Akár szemüvegesek, akár kontaktlencsét hordanak, figyelniük kell rá, hogy náluk/rajtuk legyen, ne karcolódjon a lencse, ne fertőződjön, ne veszítsék el – csupa nehézség, ami bosszantó, és még a pihenésünket is meg tudja keseríteni. De ha idejében lép az ember, van megoldás, amellyel az idei nyarat önfeledté, még szebbé tehetjük saját magunknak!

Létezik ugyanis olyan eljárás, amelynek köszönhetően 2-3 perces kezelést követően visszanyerhetjük éleslátásunkat, és utána már az sem jelent gondot, ha otthon hagyjuk a szemüveget, kontaktlencsét, hiszen már nem lesz rá szükségünk.

A Sasszemklinika ebben tud segítséget nyújtani. A klinikán lézeres szemműtéttel foglalkoznak, s a fájdalommentes, érintésmentes Sasszem No-Touch eljárásnak köszönhetően azonnal tapasztalják a páciensek az éles látás semmi mással össze nem hasonlítható élményét. Ráadásul úgy, hogy közben sem emberi kéz, sem mechanikai eszköz nem érinti a szemünket. Majd utána gyakran, szinte hitetlenkedve jegyzik meg:

„Tényleg csak ennyi volt az egész?”

Aki szeretné szebbé tenni a pihenését, szeretné, hogy olyat lásson, amit korábban legfeljebb csak segédeszközzel remélhetett, annak most különösen érdemes belevágnia! Maga az eljárás nem jár nyűggel, nehézséggel. A legnagyobb hazai lézeres szemműtéteket végző klinika oldalán) ki kell tölteni egy 2 perces kérdőívet, így lehet jelentkezni személyes alkalmassági vizsgálatra, amelyen aztán egy többlépcsős, 2 órás eljárás alapján kiderül, hogy alkalmas-e a páciens a lézerkezelésre. A vizsgálat végén lehetőség van egyeztetni a szemész orvossal és feltenni az esetleges kérdéseket. Utána rövid időn, 1-2 héten belül kaphat műtéti időpontot is. Ha ezzel megvagyunk, következhet az egyeztetés a szakemberekkel, majd maga a műtét.

Nem véletlen, hogy néhány sorral feljebb okos megoldásról írtunk. A lézeres szemműtét ára 169 ezer forintból is kijöhet, vagyis a kettő együtt egy komolyabb mobiltelefon árából megvan – és ennyit érdemes és kell is magunkra fordítanunk! Ráadásul a szemészeti klinika legnépszerűbb kezelésére most 200 ezer forint kedvezményt adnak. Hogy ez az ajánlat kedvező, talán felesleges is hangsúlyozni akkor, amikor az élelmiszerek, termékek ára akár 40-50 százalékkal is magasabb mint egy évvel ezelőtt… Sajnos a szemüvegek-kontaktlencsék is drágulnak, így a műtét ára 3-4 év alatt megtérülhet.

Úgyhogy a döntés mindenkinek a saját kezében van, ha valaki sokáig késlekedik, akkor az idei nyár (is) problémás lehet – néhány hét múlva akár csodás tengerparton állva bánkódhat, hogy szemüveggel, kontaktlencsével bajlódik. Vagy él a lehetőséggel, és akkor valóban láthat úgy, ahogy abban most még talán hinni sem mer.